Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η Φωλιά μου!

Εδώ δεν θα γράψω σκέψεις και προβλήματα! 
Θα σας παρουσιάσω το αγαπημένο μου στέκι. Ένα στέκι που έχει άρωμα Λευκάδας! Ένα στέκι που έχει αγκαλιά από αγαπημένα μου πρόσωπα! Τα ξαδέρφια μου!


Φωλιά, μια λέξη που θυμίζει σπίτι. Μια λέξη που αποπνέει ζεστασιά.

Από την πρώτη στιγμή έχεις αυτή την αίσθηση ότι είσαι σε μέρος δικό σου, ότι εδώ μπορείς να νιώθεις "σαν το σπίτι σου".





Σε υποδέχεται συνήθως ο Γεράσιμος (για τους γνωστούς Μάκης), πάντα με χαμόγελο! Σε βάζει στο καλύτερο τραπέζι ανάλογα με το πόσα άτομα έχει η παρέα σου και  από δω και πέρα θα τον βλέπεις συχνά, να έρχεται να ελέγχει ότι όλα στο τραπέζι σου λειτουργούν στην εντέλεια!

Στη συνέχεια  αρχίζουν οι συζητήσεις πάνω στη "μελέτη" του "μενού". Έλα όμως που δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιες από όλες τις νοστιμιές θες να δοκιμάσεις και έτσι καταλήγεις να τις παραγγείλεις όλες και φυσικά να σου αρέσουν όλες! Αφού τα πιάτα είναι μοναδικά με τα καλύτερα υλικά και συνδυασμούς γεύσεων γεμάτους φαντασία.




Και μέχρι να γεμίσει το τραπέζι ...και να αδειάσει, ξεκινά και το πρόγραμμα! 
Αγαπημένες μελωδίες, πολυτραγουδισμένοι στίχοι ξεχειλίζουν συναίσθημα και σε ταξιδεύουν σε αναμνήσεις  όμορφες ή και κάπως μελαγχολικές μέσα από τη μαγευτική φωνή της Έλσας. 
Ήσυχα λοιπόν στην αρχή, έτσι να μπαίνεις στους ρυθμούς της μουσικής, να παίρνεις μια ζεστασιά, να προετοιμάζεσαι για το μετά, γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει. 
Γιατί μετά η ήσυχη "Φωλιά" ξυπνάει, και χορεύει, μέχρι τα χαράματα!
Γιατί αναλαμβάνει ο Άκης (κατά κόσμον Απόστολος) που με το μπουζούκι του μας ταξιδεύει στων αγγέλων τα μπουζούκια. Σε εκείνα τα μπουζούκια του παλιού καιρού, με τα πιο ωραία λαϊκά που μας κάνουν να ξεχνάμε έννοιες και προβλήματα για λίγο και να ξεδίνουμε τραγουδώντας και χορεύοντας, όλοι μια παρέα, αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί!









Γιατί αυτή είναι η Φωλιά. Μια μεγάλη αγκαλιά, μια ζεστή αγκαλιά, μια μεγάλη παρέα!
Αν πας μια φορά , θα πας ξανά και ξανά και ξανά, Και πάντα θα 'ναι σαν την πρώτη φορά. Μοναδικά!


Η "Φωλιά" άνοιξε το Σεπτέμβρη του 1990 και από τότε εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο στέκι μας. Έχει φανατικούς θαμώνες που απολαμβάνουν τη φιλοξενία της, την εξαιρετική κουζίνα της που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα πιάτα εμπνευσμένα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, και την ποιοτική διασκέδαση που προσφέρει.

Η "Φωλιά" τελευταία ανανεώνεται διαρκώς και αυτό μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Περιμένουμε τις νέες εκπλήξεις της. Μην τις χάσετε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου